Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu
ÇATLAR MAH. 432. SK. NO 1 ÇİVRİL / DENİZLİ

VİZYON

Çocukların bedensel, duygusal, sosyal kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişmelerini destekleyerek eğitim ortamı hazırlamak. kendisiyle barışık, tüm gelişim alanlarında yeterli kendine güvenen işbirliğine açık, yaratıcı düşünebilen, öz bakım ihtiyaçlarını karşılayabilen problem davranışları giderici bir eğitim ortamı hazırlamak.

MİSYON

Rasime Kameroğlu Merkez Anaokulu olarak; Bütün öğrencilerimizin öğrenmesini sağlamak, onları ilköğretime en iyi şekilde hazırlamak. çalışan annelere yardımcı olmak, okul öncesi çağı çocuklarına olumlu ve kalıcı davranışlar kazandırmak, onları sosyal çevreye uyumlu olarak yetiştirmek ve 21. yüzyılın gelişen amaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirmek için varız.

Beyaz Bayrak Projesi ve Beslenme Dostu Okul Projesi
Öğretim Şekli :ikili

ikili

kalorifer

İlçe merkezinde, il merkezine uzaklık 108 km.

Çatlar mh. 432 sk. no:1 20600 çivril denizli